Xavi de la Salud

book a table

Opening Hour 8:00 AM - 10:00 PM, every day on week.

Powered by OpenTable

Queen in concert

12-11-2017 19:00 - 20:30
Rambla Nova, 11, 43003 Tarragona, Spain
Address: Rambla Nova, 11, 43003 Tarragona, Spain

La nova banda Fòrum TGN de Rambla Music es presenta en societat amb un espectacle sense precedents i la força musical de l’icònic Freddie Mercury, en homenatge als 25 anys de la seva mort.
Queen in Concert és un espectacle inèdit que aplegarà tota la banda de Fòrum TGN, integrada per uns 60 músics i més de 120 veus de cinc corals de la ciutat. Tot sota la direcció artística del músic tarragoní Paco Martín i la direcció vocal de Rakel Esteve, amb les veus principals de Llúcia Cano i Chus Cano. Els èxits de Mercury, versionats especialment per a l’ocasió per Jordi Grisó. Una oportunitat única de viure la màgia i l’energia d’una de les figures més rutilants de la música, amb artistes de casa nostra.

Fitxa tècnica: Amb la Banda de música Fòrum TGN de Rambla Music. Direcció musical: Paco Martín. Direcció vocal: Rakel Esteve. Arranjaments: Jordi Grisó. Veus: Llúcia Cano i Chus Cano. Corals: Singtònics i Sons de Gòspel (direcció: Albert Galcerà), In Crescendo (direcció: Eduard Pàmias), Orfeó URV (direcció: Núria Giménez) i The Cor (direcció: Rakel Esteve). Grup de batucada: Tympanum (direcció: Alejandro Portero).

Preu de l’entrada: 12 €