Xavi de la Salud

book a table

Opening Hour 8:00 AM - 10:00 PM, every day on week.

Powered by OpenTable

The Hot Pickles 5et & Xavi de la Salud

21-10-2016 22:00 - 23:00
Cambrils, Tarragona, Spain
Address: Cambrils, Tarragona, Spain

8a Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils

CAMBRILS, LA MAR DE JAZZ

11988725_986702398016749_5324499391983474846_n

The Hot Pickles Quintet & Xavi de la Salud en formato 6eto, llegan al Festival de Jazz de Cambrils, una banda de Jazz Tradicional , que recupera el viejo estilo de Jazz del delta de la ciudad del Mississipi.

Nos deleitarán con la fuerza del Blues y el vertiginoso ritmo del Ragtime y nos harán retroceder a la época de las Marching Bands, que tocaban en los funerales, en los barcos de vapor y en los burdeles de Nueva Orleans y que hicieron revivir el Charlestón y los locos años 20.

maxresdefault

Josep M.Farràs (trompeta) – Òscar Font (voz y trombón) – Xavier Algans (Piano) – Pep Rius (Contrabajo) – Oriol Gonzàlez (bateria) & Xavi de la Salud (trompeta)

The Hot Pickels & Xavi de la Salud (Jazz/Barcelona-Tarragona)

The Hot Pickles Quintet, és una banda de jazz tradicional, que recupera el vell estil de Jazz de la ciutat del delta del Mississippi, i a on ens delectaran  amb la força del blues i el vertiginós ritme del ragtime, i ens faran retornar a la època de les Marchings Bandss, que tocaven als funerals, als vaixells de vapor i als bordells de Nova Orleans, i que van fer reviure els temps del xarleston i els bojos anys 20.  La banda està formada  per 5 dels jazzistes més carismàtics i re nombrats del país: Els dos caps més visibles de la Banda, són l’Òscar Font i en Josep Ma Farràs, que estaran al davant, fent-nos emocionar, posar la pell de gallina, i com no, ens faran riure amb el seu Humor àcid i Irònic. L‘Òscar Font, és un dels trombonistes més swingants i comunicatius del país. Ha tocat a Nova York amb el conjunt de Woody Allen, i entre d´altres, ha participat al Festival de Jazz de Nova Orleans. I en Josep Ma Farràs, un dels pioners del pazz de casa nostra, i indubtablement, el trompetista més hot i directe del país. En aquesta ocasió el trompetista tarragoní Xavi de la Salud serà l’acompanyant especial d’aquesta formació.

 

https://jazzcambrils.wordpress.com/